Peilikaappi apuvälineeksi mainospuheiden harjoitteluun

Vaikka perinteiset face to face -tyyppiset mainospuheet ovatkin jääneet nykyaikana entistä vähemmälle, on puhumisen taidosta markkinoinnissa vielä edelleenkin runsaasti hyötyä. Kukaan ei ole tässäkään asiassa seppä syntyessään, vaikka joillakin tuntuisi olevan luonnostaan parempi puhumisen lahja kuin toisilla. Mainospuheiden pitämistä kannattaakin harjoitella esimerkiksi peilin edessä ja peilikaappi on tähän näppärä apuväline!

Peilikaapin monipuolisuus

Peilikaappi on markkinoijalle monipuolinen apuväline. Ensinnäkin sen kätköissä on helppo säilyttää henkilökohtaisia tuotteita, kuten hammasharjaa ja meikkejä. Sen äärellä aamumeikki syntyy hetkessä, etenkin, jos kylpyhuoneen varustaa kunnollisilla valoilla. Näin työpäivään on helppo valmistautua.

Peilikaapin perinteisten käyttötarkoitusten lisäksi se on markkinoijalle myös erinomainen apuväline mainospuheiden harjoitteluun. Mainospuheiden pitäminen saattaa nimittäin jännittää kokenuttakin konkaria, mutta runsas harjoittelu lisää itsevarmuutta ja auttaa kehittämään yhä uusia ja uusia mainospuheita. Kilpailu tällä alalla on kovaa ja uusia markkinointikikkoja joutuu välillä etsimään melko yllättävistäkin paikoista. Työssä on usein jatkuva kiire ja sille on ominaista hektinen rytmi. Jatkuva uuden oppiminen ja uudistuminen on tällä alalla erityisen tärkeää, joten ei ole mikään ihme, jos mainospuheiden pitäminen jännittää!

Peilikaapin edessä mainospuheita saa harjoitella kaikessa rauhassa ilman toisen ihmisen kriittistä arvioivaa silmää. Samalla mainospuhetta harjoitteleva henkilö näkee itse selkeästi eleensä ja ilmeensä ja voi harjoitella varsinaisen puheen lisäksi myös niiden hallintaa. Omia eleitä ja ilmeitä voi olla ilman peiliä vaikea arvioida ja hallita, joten tässäkin tarvitaan runsaasti harjoitusta. Monen kuulijan mielestä puhujan eleet ja ilmeet kertovat usein enemmän kuin hänen sanomansa sanat, joten eleet ja ilmeet on syytä ottaa haltuun. Monikäyttöinen peilikaappi on aina väsymättä valmiina auttamaan tässä harjoittelussa!

Mistä peilikaappi näppärästi?

Työ mainosalalla on usein erityisen kuluttavaa ja kiire on melkoinen! Tästä syystä arvostatkin varmasti mahdollisuutta ostaa peilikaappi mahdollisimman nopeasti ja näppärästi ilman turhaa sähellystä. Onneksi tähän on olemassa helppo ratkaisu, sillä voit tilata peilikaapit näppärästi Rörfokukselta. Lisäksi Rörfokus tarjoaa peilikaapeille nopeat, ilmaiset toimitukset ja voit maksaa ostoksesi tutulla ja turvallisella Klarnalla. Jossakin vaiheessa alalla on jouduttu tekemään jopa ilmaista työtä, joten on varmasti mukava kuulla, että toimitusmaksuissa voi näin näppärästi säästää.

Peilikaappitärppi

Artikkelimme lopuksi ajattelimme esitellä sinulle yhden peilikaappitärpin. Esittelemme siis yhden erityisen hienon Rörfokukselta löytyvän peilikaapin, joka sopii hyvin mainospuheiden harjoitteluun ja helpottaa muutenkin mainosalan työntekijän arkea.

Pidemmittä puheitta esittelemme valkoisen kiiltävän 60 cm:n QBad Sandhamn -peilikaapin, joka on moderni ja tyylikäs vaihtoehto. Halutessasi voit ostaa tätä mallia myös mattavalkoisen värisenä. Löydät mattavalkoisen vaihtoehdon nimellä QBad Solsidan. Tämä moderni peilikaappi on MDF:stä valmistettu, joten se on kestävä, eikä hätkähdä pientä kosteutta. Vedellä sitä ei kuitenkaan kannata ryhtyä huuhtelemaan.

Kaappiin sisältyy pistorasia, joten sähköä on helposti saatavilla esimerkiksi hiustenkuivaajaan tai sähköhammasharjaan, mikä nopeuttaa huomattavasti mainosalan työntekijän kiireisiä aamuja ja helpottaa aamutoimia. Peilikaapista löytyy myös CE-merkintä sekä lasihylly, jonka korkeutta voi helposti säätää. Kaapin peiliovia voi avata reippaan 90 asteen verran ja niiden peililasi on kaksipuoleinen, mikä tekee mainospuheiden harjoittelusta erityisen helppoa.

Kuten huomaat, QBad Sandhamn -peilikaappi on hyvin monipuolinen ja -käyttöinen kylpyhuoneen kaluste. Lisäksi se tuo kylpyhuoneeseen tyylikästä ja modernia ilmettä ja piristää näin ankeitakin aamuja, joina ei oikein jaksaisi lähteä liikkeelle. QBad Sandhamn -peilikaapin hinta Rörfokuksella on vaihdellut 310 eurosta 390 euroon, mikä on pieni hinta, kun ottaa huomioon, että oikeanlaisella käytöllä peilikaappi tuo iloa vuosiksi eteenpäin!

Leave a Reply