Kuinka Kredita voi auttaa markkinointialan yritystä?

Etsitkö mahdollisimman kilpailutettua rahoitusta markkinointialan yrityksellesi? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikean artikkelin pariin, sillä kerromme sinulle tässä artikkelissa seikkaperäisesti, kuinka Kredita voi auttaa yritystäsi löytämään rahoituksen mahdollisimman hyvin eduin.

Kreditan yrityslaina

Markkinointialan yritys voi hakea Kreditan yrityslainaa jopa 3 miljoonaa euroa. Kreditan tarjoama älykäs ja moderni teknologia auttaa yrittäjää säästämään arvokasta aikaansa. Voit täyttää Kreditalla yksinkertaisen hakemuksen ja rakentaa helposti rahoitusprofiilisi. Kreditan teknologia kerää puolestasi runsaasti tietoa ihan automaattisesti hyödyntäen julkisia tietolähteitä. Näin yrittäjä pääsee tavallista nopeammin erilaisten yrityslainatarjousten äärelle.

Rautainen ammattilainen Kredita myös valmistelee yritysrahoitushakemuksesi. Kun hakemus on valmisteltu ammattimaisesti, esitetään liiketoiminta oikealla tavalla potentiaalisille luotonantajille. Tämän ansiosta yritykselläsi on mahdollisuus saada mahdollisimman älykkäitä osumia ja lainatarjouksia eri luotonantajilta. Kreditan järjestelmä jopa suosittelee yrityksellesi kaikista osuvimpia yrityslainatarjouksia. Näin yrittäjän on erityisen helppo päätyä hyviin ratkaisuihin. Myös varojen vastaanottaminen on tehty yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Sopimuksen allekirjoittaminen ei vie kuin muutaman minuutin ja varat siirtyvät yrityksesi tilille jo 2 – 5 päivässä. Nopeus onkin Kreditan valttikortti koko prosessin aikana – sen jokaisessa vaiheessa!

Kreditan kiinteistörahoitus

Markkinointialan yritys voi hakea Kreditan kiinteistörahoitusta jopa 10 miljoonaa euroa. Yleinen nyrkkisääntö on, että kiinteistölainaa voi saada maksimissaan 85 prosenttia kiinteistön validista arvosta. Kiinteistölaina soveltuu useille kiinteistötyypeille, kuten toimistotiloille, teollisuuskiinteistöille, kaupallisille kiinteistöille, asunnoille, varastoille ja maan hankintaan. Sen avulla voidaan hankkia myös maa- ja metsätalouskiinteistöjä. Kiinteistörahoitus soveltuu osakeyhtiöille, yksityisille elinkeinonharjoittajille, kommandiittiyhtiöille sekä avoimille yhtiöille.

Kannattaa huomioida, että hakiessasi kiinteistörahoitusta, ovat dokumentaatiovaatimukset tavallista tarkemmat. Hakemukseen tulee siis muistaa liittää takaisinmaksusuunnitelma sekä projektilaskelma. Siinä tulee myös ilmoittaa arvio kiinteistön hinnasta. Hyvä liiketoimintasuunnitelma parantaa yrityksen mahdollisuuksia hyvien kiinteistörahoitustarjousten saamiselle. Tästä syystä liiketoimintasuunnitelma on monissa tapauksissa erittäin tärkeä dokumentti kiinteistörahoitusta haettaessa.

Kreditan laskurahoitus

Markkinointialan yritys voi hakea myös Kreditan laskurahoitusta. Tämä on hyvä mahdollisuus, jos yrityksesi kuluilla on tapana realisoitua ennen kuin saat niistä maksun. Asiakkaille saatetaan antaa maksuaikaa laskuilleen 30 – 180 päivää, mutta yrityksen pitäisi pystyä selviytymään realisoituneista kuluistaan myös sinä aikana, jona se odottaa asiakkaidensa maksuja. Tällaisessa tilanteessa yritys voi saada tarvitsemaansa pääomaa nopeasti laskurahoituksen kautta. Jotta laskut soveltuisivat laskurahoitukseen, tulee myynnin olla jatkuvaa ja laskujen eräpäivän tulee olla maksimissaan 90 päivän mittainen. Lisäksi laskun saajan tulee olla luottokelpoinen eikä lasku voi olla 10 päivää vanhempi, erääntynyt taikka maksettu.

Saatuasi Kreditan kautta erilaisia laskurahoitustarjouksia, kannattaa yrittäjän tutustua niihin huolellisesti. Tarkista ainakin, millaisia muistutus- sekä perinnänhallintatoimia tarjouksen tehnyt laskurahoitusyhtiö noudattaa ja kuinka se pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Elleivät asiakkaasi maksa laskujaan ajoissa, selvitä jo etukäteen, kuinka laskurahoitusyhtiö toimii tällaisessa tilanteessa. Tarkista myös, onko laskujen hoitaminen mahdollista integroida kirjanpito-ohjelmistoosi ja kuinka helposti pääset rekisteröimään laskurahoituksen yrityksesi kirjanpitojärjestelmään. Visma on monien laskurahoitusyhtiöiden tarjoama integrointivaihtoehto, mutta muista tarkistaa tämä aina saamistasi tarjouksista. Varmista myös, kuinka laskurahoitusyhtiö hoitaa luottoraportoinnin ja onko yritykselläsi mahdollisuus tehdä loppuasiakkaastaan luottoraportti. On tärkeää tarkistaa myös, paljonko yritykselle jää maksettavaa laskun loppuarvosta, millaisia laskun käsittelymaksuja yritykselle jää maksettavaksi ja sisältyykö palveluun takuu.

Kredita opastaa sinua vaihe vaiheelta valitsemaan mahdollisimman hyvän laskurahoitusvaihtoehdon saamiesi tarjousten joukosta. Olet siis ottanut aimo askeleen hyvien valintojen tekemisessä jo siinä vaiheessa, kun lähdit hakemaan laskurahoitusta sivuston kautta!

Leave a Reply