Invoicery.fi – oivallinen kumppani markkinointialan kevytyrittäjälle

Invoicery.fi on hyvä kumppani markkinointialan kevytyrittäjälle, sillä se hoitaa monet muodollisuudet kevytyrittäjän puolesta helposti ja nopeasti. Näin markkinointialan kevytyrittäjä voi itse kaikessa rauhassa keskittyä omaan perusosaamiseensa eli yrityksen ydintehtävään. Kevytyrittäjyys tarjoaa myös turvallisen ja helpon väylän kokeilla oman markkinointialan yritysidean toimivuutta käytännössä ennen virallisen yrityksen perustamista. Kevytyrittäjänä näet hyvin pian, onko ideasi floppi vai kannattaako sitä lähteä jatkojalostamaan!

Mitä Invoicery.fi tarjoaa?

Suosittu ja näppärä invoicery.fi tekee kevytyrittäjyydestä helppoa! Se tarjoaa kevytyrittäjille helpot ratkaisut hänen laskutustarpeisiinsa. Kevytyrittäjä voi rekisteröityä Invoiceryyn maksutta. Myös palvelun käyttö on hänelle maksutonta lukuun ottamatta jokaisesta Invoiceryn kautta lähetetystä laskusta, joista peritään kuuden prosentin palvelumaksu. Invoicery.fi tarjoaa kevytyrittäjän käyttöön myös kokeneen asiakaspalvelunsa, jota on tarjolla useilla eri kielillä. Näin Invoicery.fi soveltuu hyvin myös sellaisten markkinointialan kevytyrittäjien käyttöön, joiden äidinkieli ei ole suomi. On varmasti mukava kuulla, että Invoicery on suurin itsensä työllistäville kevytyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu Pohjoismaissa ja sille on ehtinyt kertyä alan kokemusta jo pitkältä ajalta, 1999 alkaen.

Millaisia etuja palveluun liittyy?

Invoicery tarjoaa kevytyrittäjälle monia etuja. Ensinnäkin sen maksuaikataulut ovat nopeita. Kun laskutat palvelun kautta kevytyrittäjänä, saat maksusi viiden pankkipäivän kuluessa. Invoiceryn avulla sinulla ei ole ylimääräisiä paperitöitä, joiden tekemiseen menisi ilman tämän näppärän palvelun apua runsaasti aikaa. Palvelu hoitaa palkkasi maksun, paperityöt sekä ennakonpidätykset puolestasi ja sinä voit keskittyä yrittämään ja antamaan parasta sillä alalla, jonka parhaiten osaat! Palvelun käyttö on turvallista ja tarvittaessa saat asiakaspalvelun kautta myös vakuutusyhtiön edustajan yhteystiedot. Näin vakuutusyhtiön edustaja voi auttaa kevytyrittäjää yritystoiminnan vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.

Invoicery tarjoaa kevytyrittäjälle henkilökohtaista palvelua puhelimitse ja sähköpostitse ja sen palvelumaksut ovat edullisia. Palvelumaksuna veloitetaan vain kuusi prosenttia laskutussummasta. Invoiceryn avulla laskuttaminen tapahtuu helposti ja nopeasti – jopa vieraalla valuutalla!

Mistä löydän lisätietoja palvelusta?

Invoicerylla on helppokäyttöiset verkkosivut, jotka löytyvät osoitteesta invoicery.fi. Löydät sivustolta tietoa palvelusta. Löydät sivustolta myös palvelun yhteystiedot, joten voit tarvittaessa ottaa helposti yhteyttä Invoiceryn asiakaspalveluun. Invoicery palvelee asiakkaitaan arkipäivisin kello 9 – 17. Invoicery on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa, joten jos haluat saada palvelusta helposti lähestyttävää tietoa, kannattaa tutustua palvelun sosiaalisen median kanaviin! Seuraa kanavia ja pysy ajan tasalla Invoiceryn uusimmista uutisista!

Leave a Reply